Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 230 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 639 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2017
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika aa++: <40% minimális energiaigényű
Eladó egyedi hangulatú luxus családi ház.
Azonnal költözhető otthon. Világos, modern, belső terek, igényes kivitelezés, letisztult formák, meleg családi fészek minden esélyét magában rejtő új építmény.

Buda, II/a kerület, Budaliget, csendes mellékutcájában, 5 percre a tömegközlekedéstől, a francia iskola, a jelenleg épülő uszoda közelében, örökpanorámás, 3 szintes, 230 nm, nappali + 4 hálószobás, dupla komfortos újonnan épített, rendkívül nívós, minőségi anyagokból épített családi ház, 2 férőhelyes teremgarázzsal eladó. Az ingatlanhoz tartozó kert gyönyörően parkosított (öntözőrendszer). A házhoz 50 nm összterületű teraszok is tartoznak.

Az ingatlan mind alaprajzát, mind belső világát tekintve rendkívül átgondoltan megtervezett, besőépitész szakmai iránymutatásai alapján épült. A beépített bútorokkal felszerelt teljesen gépesített konyha, valamint beépített bútorok minden helyiségében, továbbá a külső nyílászárók fából, 3 rétegű hőszigetelt üveggel, a belső nyílászárók tölgyfa burkolatúak, síkban záródóak, egyedi kivetelezéssel készültek.
Az épület lakóhelyiségei tölgy svédpadló burkolatot kaptak.
A csempeborítás, a házon kívül és belül a Pataki Kerámia Manufaktúra által gyártott szorgos kézimunka eredménye.
Az ingatlan a legmodernebb gépészettel épült - mennyezet hűtés, fűtés hőszivattyúval, valamint kondenzációs gázkazán is beépítésre került, napkollektorral és napelemmel is felszerelt. Elektromos, igényes kivetelezésű árnyékoló rendszer felszerelése, mint egy ékkőn a a ragyogás, úgy teszi kényelmesebbé a budai álom otthont, ami az ön álmainak színtere lehet. Hívjon, nézzük meg s ne higgyen másnak csak a saját szemének! Felejthetetlen a főváros e titokzatos pontja.

Ár

Irányár 259 millió Ft (1 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Cash Flow Home
Név Keresztényi Katalin
Telefon +36 70 629 8 Mutasd
Email keresztenyikatalin@ Mutasd