Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 6
Energetika nincs
Lift van
Erkély 2 m²
Az ingatlan Budán, a XI. kerületében a Műegyetem és a Móricz Zsigmond körtér közelében a Lágymányosi utcában található. A 6-os villamos és a 33-as, 133E buszok megállói 200 méteren belül találhatóak, 3 perces sétával elérhető a 4 Metró, 4-es, 17-es, 19-es, 41-es, 49-es, 56-os villamos megállói. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő CBA és kisboltok kínálnak lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET A téglaépítésű sátortetős társasház az 1900-as években épült, 5 emeletes, liftes. Állapotát tekintve jó állapotnak örvend mind műszakilag, mint pedig esztétikailag. A házban 50 lakás található, a lakóközösség vegyes korosztályt képvisel.

LAKÁS
Az 58nm-es lakás a társasház első emeletén található, amit lifttel vagy gyalogosan is megközelíthetünk. A bejárati ajtón belépve az előszobába lépünk. Jobbra a konyha, mellette a fürdő található. Balra a wc és mellette kamra kapott helyet. A fürdőben zuhanyzót alakítottak ki. Tovább haladva a két utcára néző szobába jutunk, melyből a nagyobb alapterületű, erkélykapcsolatos. Az ingatlan felújításra szorul, de azonnal birtokba vehető.

LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 58 nm + 2 nm erkély
- Szoba: 19 nm
- Szoba: 18,5 nm
- Előszoba: 10,5 nm
- Konyha: 4,5 nm
- Fürdő: 3,5 nm
- WC: 1 nm
- Kamra: 1 nm
Belmagasság: 3 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet ház központi kazán biztosítja egyedi mérőkkel. Az ablakok redőnyös fa nyílászárók.

KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 13500 Ft, amely magába foglalja a hideg víz fogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

PARKOLÁS:A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.Ár

Irányár 59,9 millió Ft (1 000 Ft +ÁFA/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Cash Flow Home
Név Keresztényi Katalin
Telefon +36 70 629 8 Mutasd
Email keresztenyikatalin@ Mutasd